STANDHOUDERS

Vanwege de Corona maatregelen gaat de Kerstmarkt 2020 helaas niet door omdat we de 1,5 m afstand niet kunnen waarborgen.

AANMELDEN STANDHOUDERS

Geachte ondernemer,

INSCHRIJVEN IS NIET MOGELIJK!

Op zondag 15 december wordt voor de 26e maal de inmiddels traditionele Kerstmarkt georganiseerd. Een in Limburg wijd en zijd bekend evenement, dat ieder jaar weer in december veel bezoekers naar Thorn brengt.
Als vanouds vindt de Kerstmarkt plaats in en rondom Kasteelhoeve de Grote Hegge en in de historische kern van Thorn, in en rondom de Harmoniezaal van de Koninklijke aan de Bogenstraat. Ook de  inmiddels al veel jaren in de Abdijkerk aan de bezoekers aangeboden Abdij Concertino’s, maken dit jaar  weer onderdeel uit van het programma. De concertino’s vormen samen een doorlopend concert, verzorgd door een 7-tal semi beroeps- en beroepsensembles waarbij het publiek vrij kan binnenlopen. Op beide locaties zullen ook demonstraties en optredens plaatsvinden.

De Kerstmarkt Thorn wordt gehouden op zondag 15 december 2019, van 11.00 tot 17.00 uur.

Kasteelhoeve de Grote Hegge en de Koninklijke Harmonie van Thorn staan opnieuw garant voor een Kerstmarkt met bovenregionale uitstraling. Ook de reclamecampagne, de feestelijke aankleding, de muzikale omlijsting en de catering met o.a. zelfgebakken oliebollen en roomboterwafels, zijn bij de Koninklijke van Thorn weer in goede handen.

De standhuur is:
– € 50,- voor een grote tafel in een van de gebouwen van ongeveer 3 meter lang;
– € 50,- voor een standplaats in een tent buiten van ongeveer 4 meter lang (stroomvoorziening is beschikbaar, desgewenst zelf zorgen voor verwarming).

Wilt u een plek reserveren, schrijf u direct in.
Aanmelden is mogelijk tot 31 oktober met betaling van de standhuur op rekeningnummer
NL02 RABO 0151 0911 96 t.n.v. De Koninklijke Harmonie van Thorn, o.v.v. inschrijfgeld Kerstmarkt.
Pas nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw inschrijving definitief.
Wanneer er een overintekening is van het aantal stands zullen wij u daar na uw aanmelding over berichten en, indien gewenst, op de reservelijst zetten.

Na inschrijving ontvangt u medio november nadere informatie over het tijdstip van de opbouw en inrichting van uw stand. Er wordt, waar mogelijk, rekening gehouden met uw wensen m.b.t. de standplaats maar wij willen ook zorgen voor een zo goed mogelijke verdeling van de diverse producten over de locaties en zalen. Mocht uw aanmelding onverhoopt onderwerp zijn van selectie op grond van variëteit of kwaliteit, dan nemen wij hieromtrent al eerder contact met u op.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

namens het Organisatiecomité Kerstmarkt Thorn,

Sonja van der Leeuwen.

Heeft u als standhouder vragen dan kan u ons bellen na 17.00 uur 06 4285 6051
of vul het onderstaande contactformulier in: